Historiku

“Gips Karton” sh.p.k u krijua në vitin 1995, me qëllim të tregtisë, dhe zhvillimin e sistemeve të ndërtimit të thatë. Biznesi ynë kryesor është i përqendruar në Knauf dhe  sisteme të tjeta  të  ndërtimit të thatë dhe aplikimin me pllaka gipsi. Gips karton sh.p.k është rritur fuqishëm me kalimin e viteve, duke arritur sukses të madh.

Partneret

  Ne ofrojme siguri dhe besim tek partneret tane.Ne ndertojme nje partneritet duke patur komunikime te vazhdueshme dhe shkembim idesh. Celesi i suksesit eshte ndertimi i marredhenieve qe shkojne pertej bashkpunimit te pare,duke mbajt marredhenie te qendrueshme. Ndershmeria jone dhe sherbimet e ndergjegjshme krijojne lidhje afatgjate me klientet.

Punimet Tona

Gjate nje periudhe disa vjecare, firma ka perpunuar sistemet Knauf ne objekte publike, ndertesa, qendra biznesi, hotele,restorante etj. Disa nga objektet me te rendesishme referuese jane: Hotel Rogner, Sky Tower, Sky Hotel, Pajtoni Business Center, Stadiumi Loro Borici, Stadiumi Elbasan Arena.
Te gjitha produktet qe ofrohen nga Kompania “GIPS KARTON”  sh.p.k jane te certifikuara sipas standaretve Europiane: DIN EN ISO _________________9001:2000 EN ISO_____________________14001:2004 DIN EN ISO ______________13162:2001-10

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a

Ne kemi perpunuar sistemet Knauf ne objekte publike, ndertesa, qendra biznesi, hotele,restorante etj. Disa nga objektet me te rendesishme referuese jane: Hotel Rogner, Sky Tower, Sky Hotel, Pajtoni Business Center, Stadiumi Loro Borici, Stadiumi Elbasan Arena.

"Gips Karton" sh.p.k u krijua në vitin 1995, me qëllim të tregtisë, dhe zhvillimin e sistemeve të ndërtimit të thatë, kryesisht i kompanisë gjermane Knauf Ges m.b.H për aplikimet brendshme dhe te jashtme. Biznesi ynë kryesor është i përqendruar në

Newsletter